WMHakim

By: Necrodin Zuera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Feb-2009 15:32 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akikah n Potong Rambut

sembelihan kambing
Melapah kambing
Kenduri nii
View all 10 photos...
Ini adalah Majlis Akikah anak mak su iaitu baby Insyirah yang berlangsung pada hari raya ke dua.


Friday, 13-Feb-2009 14:48 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Petang n Malam Raya

sape la tu
hero ni
hero no.2
View all 16 photos...
Di sebelah petang acara sukaneka berlangsung n Malam raya plak ayah da sponsor bunga api untuk semua main bersama-sama..akim pun join gak..


Friday, 13-Feb-2009 11:47 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Nenek n Tuk Wan Besut
Aboh salam nenek
Ibu turn again
View all 16 photos...
Akim menyambut Hari Raya Aidilfitri 2/10/08 di Kampung aboh Kg. Gong Maksum, Besut Terengganu...


Tuesday, 10-Feb-2009 20:41 Email | Share | | Bookmark
Pulang ke Malaysia

Akim kat Dubai Airport
alamanda Putrajaya
Kg. Mama n basikal Opah
View all 6 photos...
10 September 2008 adalah tarikh yang dinanti2kan oleh aboh, mama, adak n akim. Masing2 ada sebab tersendiri tapi yang pastinya akim suka sangat sebab boleh naik plane lagi...Hidayah plak tak sabor agaknya nak pijak bumi Malaysia maklumlah lahir kat Royal Victoria Infirmary...Pastinya 1 bulan cepat sangat berlalu...


Tuesday, 10-Feb-2009 16:28 Email | Share | | Bookmark
Belfast, Northern Ireland

Giant causeway
Family picture
Scenery
View all 22 photos...
Bagi menggantikan utang aboh meninggalkan akim selama sebulan yang lepas, trip aboh seterusnya adalah Conference specifically poster presentation di University of Queen Belfast, Northern Ireland. Kali ni semua ikut serta...sehinggakan ibu kena postponed Library induction....tapi .....worth to postponed....

Tempat yang dilawati adalah Giant Causeway iaitu 8th wonder of the world. Batu yang terhasil dari lava Gunung berapi yang uniknya adalah bentuknya yang berbentuk heksagon dan tersusun cantik.

Seterusnya Carrik-A-rede rope bridge.Sejarahnya ia adalah laluan yang digunakan untuk mengangkut ikan salmon dari pulau sebelahnya dgn mainland...akim lulus ujian gayat dan berjaya mendapat sijil kerana menyeberangi jambatan gantung itu dengan jayanya..

Akhirnya double decker red bus trip yang mana membawa kami melawat seluruh kawasan bersejarah di belfast..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net